Kirjautuminen

Kirjautuaksesi sisään Realaizer-palveluun.

1. Avaa selaimesi osoitteeseen https://app.realaizer.com
  2. Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi niille tarkoitettuihin kenttiin.
  3. Valitse Kirjaudu.

Huom!

Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit lähettää ohjeet salasanan vaihtoon sähköpostiisi syöttämällä sähköpostiosoitteesi Vaihda salasana osiossa annettuun kenttään ja valitsemalla Lähetä.

Info

Kirjautumalla Realaizer-tunnuksellasi tukiportaaliin, näet mm. käyttöohjeet sekä laajemman Usein kysytyt kysymykset, eli FAQ-osion.