Tunnuksen aktivointi ja ensimmäinen kirjautuminen

Tässä artikkelissa käydään käyttäjätunnuksen aktivointi läpi vaihe kerrallaan.

Kun sinulle luodaan tunnus Realaizer-ohjelmaan, saat siitä itsellesi sähköpostiviestin

Sähköpostiviestissä on ohjeet käyttäjätunnuksen vahvistamiseksi.

Vahvistus tulee tehdä 24h kuluessa sähköpostin saapumisesta. Mikäli linkki ehtii vanhentua, ole yhteydessä servicedesk@haahtela.fi ja lähetämme sinulle uuden aktivointilinkin.

Klikkaamalla aktivointilinkkiä, pääset asettamaan salasana. Salasanan tulee olla vähintään 10 merkkiä pitkä ja sisältää numeroita, isoja ja pieniä kirjaimia, sekä vähintään yksi erikoismerkki:

Salasanan asettamisen jälkeen ohjelma vahvistaa onnistumisen:

Sulje-painikkeen painaminen vie sinut hyväksymään käyttäjätietojen käytön:

Ja käyttäjätietojen hyväksymisen jälkeen tulee vielä hyväksyä ohjelman käyttöehdot:

Hyväksymisen jälkeen pääset ohjelmaan sisälle.