Sivustoon ei saada yhteyttä

Mikäli Internet-selaimesi ilmoittaa, että sivustoon ei saada yhteyttä, ongelmana on todennäköisesti yrityksenne palomuurin tai VPN-yhteyden asetukset

• Mikäli käytössäsi on VPN-yhteys, poista se käytöstä ja yritä kirjautumista uudelleen.
  • Mikäli tietokeneesi on yhteydessä työpaikan verkkoon, koita kirjautumista esimerkiksi mobiililaitteella

Mikäli VPN-yhteyden poistaminen ja/tai mobiiliverkon käyttö korjaa ongelmasi, ole yhteydessä omaan IT-tukeesi ja pyydä heitä muuttamaan palomuuriasetuksia ohjelmaan kirjautumiseksi ja käyttämiseksi. Voit välittää ohessa olevan listan osoitteista ja porteista IT-tukeesi.

Osoitteet, joita Realaizer käyttää

https://app.realaizer.com

https://auth.realaizer.com

https://login.realaizer.com

https://api.realaizer.com

https://ws.realaizer.com