Apuja kirjautumisongelmiin

Kirjautumisongelmat ja mahdolliset ratkaisut

Kirjautuminen Haahtela TVD-ohjelmaan tapahtuu osoitteessa  https://haahtelatvd.fi

Mikäli kirjautuminen ei onnistu, voi syynä olla jokin seuraavista asioista

Ensimmäinen kirjautumiskerta

• Mikäli kyseessä on ensimmäinen kirjautumiskerta, tunnus tulee hyväksyä 24h kuluessa tunnuksen luonnista. Mikäli aikaraja umpeutuu, ole yhteydessä osoitteeseen tuki@haahtela.fi

Unohtunut salasana

• Mikäli olet unohtanut salasanan, klikkaa kirjautumisen yhteydessä olevaa Vaihda salasana-linkkiä.

Mikäli tili lukkiutuu

• Mikäli yrität kirjautumista useita kertoja virheellisillä tiedoilla, ohjelma lukitsee käyttäjätilin ja kirjautumisyritys antaa virheen "User account is locked". Yritä tällöin kirjautumista myöhemmin uudelleen.

VPN-yhteydet, tai työpaikan verkko

• Mikäli käytössäsi on VPN-yhteys, poista se käytöstä ja yritä kirjautumista uudelleen.
  • Mikäli tietokeneesi on yhteydessä työpaikan verkkoon, koita kirjautumista esimerkiksi mobiililaitteella

Mikäli VPN-yhteyden poistaminen ja/tai mobiiliverkon käyttö korjaa ongelmasi, ole yhteydessä omaan IT-tukeesi ja pyydä heitä muuttamaan palomuuriasetuksia ohjelmaan kirjautumiseksi ja käyttämiseksi. Voit välittää ohessa olevan listan osoitteista ja porteista IT-tukeesi.

Osoitteet ja portit

Yhteystiedot lisätietojen saamiseksi

Sähköposti: tuki@haahtela.fi