Apuja kirjautumisongelmiin

Kirjautumisongelmat ja mahdolliset ratkaisut

Kirjautuminen Realaizer-ohjelmaan tapahtuu osoitteessa  https://app.realaizer.com

Mikäli kirjautuminen ei onnistu, voi syynä olla jokin seuraavista asioista

Ensimmäinen kirjautumiskerta

Mikäli kyseessä on ensimmäinen kirjautumiskerta, tunnus tulee hyväksyä 24h kuluessa tunnuksen luonnista. Mikäli aikaraja umpeutuu, ole yhteydessä osoitteeseen servicedesk@haahtela.fi

Unohtunut salasana

Mikäli olet unohtanut salasanan, klikkaa kirjautumisen yhteydessä olevaa Vaihda salasana-linkkiä.

Mikäli tili lukkiutuu

Mikäli yrität kirjautumista useita kertoja virheellisillä tiedoilla, ohjelma lukitsee käyttäjätilin ja saat asiasta sähköpostin otsikolla "Realaizer- Tili lukittu". Yritä tällöin kirjautumista myöhemmin uudelleen.

VPN-yhteydet, tai työpaikan verkko

• Mikäli käytössäsi on VPN-yhteys, poista se käytöstä ja yritä kirjautumista uudelleen.
  • Mikäli tietokeneesi on yhteydessä työpaikan verkkoon, koita kirjautumista esimerkiksi mobiililaitteella

Mikäli VPN-yhteyden poistaminen ja/tai mobiiliverkon käyttö korjaa ongelmasi, ole yhteydessä omaan IT-tukeesi ja pyydä heitä muuttamaan palomuuriasetuksia ohjelmaan kirjautumiseksi ja käyttämiseksi. Voit välittää ohessa olevan listan osoitteista ja porteista IT-tukeesi.

Osoitteet ja portit

https://app.realaizer.com

https://auth.realaizer.com

https://login.realaizer.com

https://api.realaizer.com

https://ws.realaizer.com

Yhteystiedot lisätietojen saamiseksi

Sähköposti: servicedesk@haahtela.fi